Content area

Hjælp

Login på Ugeskriftet.dk
Hvis du er læge, skal du logge på med din Læger.dk-kode. Det er dit seks-cifrede medlemsnummer samt et valgfrit password. Det er den samme kode, som du bruger, når du skal logge ind på Læger.dk. Hvis du er abonnent på Ugeskrift for Læger, skal du logge ind med din e-mail-adresse og password.

Hvis du har glemt din kode eller har problemer med login, kan du kontakte IT-support på webmaster@dadl.dk eller få telefonisk support på 35448355.

 

Har du ikke modtaget Ugeskrift for Læger
Ugeskrift for Læger omdeles af Bladkompagniet. Hvis du ikke modtager Ugeskrift for Læger eller er bladet ikke leveret korrekt, skal du derfor kontakte Bladkompagniet direkte: 
Bladkompagniets kundeservice på tlf.: 44 51 75 70 eller
maile til abs@bladkompagniet.dk (ved mails er det vigtigt at oplyse navn og adresse og at det drejer sig om Ugeskrift for Læger).
 

Adresseændring til levering af Ugeskrift for Læger
Har du flyttet din folkeregisteradresse, modtager vi automatisk denne oplysning, du skal derfor ikke foretage dig noget. Oplever du efter en måned efter adresseændringen, at du stadig ikke modtager bladet, så skriv til os med den nye adresse her.

Vil du have leveret Ugeskrift for Læger til en anden adresse? Så giv os besked om ændring i leveringen her.

 

Debat og kommentarer på Ugeskriftet.dk
Det er muligt at skrive en kommentar til alle artikler og debatindlæg på Ugeskriftet.dk . Du finder kommentar-feltet nederst i artiklen.

Kommentarer kan kun læses og skrives af medlemmer af Lægeforeningen.
Hvis du er læge og ikke se se kommentarer, skal du logge ind med dit personlige login, dvs. d-nummeret (se ovenfor).

Hvis du er abonnent kan du desværre ikke læse eller skrive kommentarer.

Hvis du er logget ind via arbejdsplads-login (ip-login), skal du logge ind med dit personlige login for at se og læse kommentarer. Det er ikke muligt at læse eller skrive kommentarer med et ip-login.

Retningsliner for debatten/kommentarer findes her.