Content area

Abonnér

Ugeskrift for læger udkommer 26 gange årligt. Bladet distribueres hver anden mandag hele året. Alle læger modtager hver mandag et nyhedsbrev med link til det nyeste artikler fra Ugeskriftet.dk og link til seneste blad, job & praksisannoncer mv.
 

Bestil et abonnement på Ugeskrift for Læger
Abonnementer bestilles via Læger.dk "Min side", hvor du skal være oprettet som bruger. Er du endnu ikke bruger, kan du oprette dig her

Min side er Lægeforeningens medlemssystem, der administrerer medlemsdata, adresse og abonnementer.
 

Forskellige typer af abonnementer og priser
Der er forskellige muligheder for abonnement. Se samlet prisliste for alle typer abonnementer her. (pdf)

­

Ugeskriftet.dk for studerende
Medicinstuderende kan få et abonnement til Ugeskriftet.dk til specialpris.
Specialpris for studerende:
Går du på 1.-10. semester: Pris 250 kr. årligt. Opret dig som bruger her.
Går du på 11.-12. semester og er medlem af FADL kan du få et gratis abonnement til Ugeskriftet.dk. Du tilmelder dig på FADLs hjemmeside eller her.
 

Har du ikke modtaget Ugeskrift for Læger
Ugeskrift for Læger omdeles af Bladkompagniet. Hvis du ikke modtager Ugeskrift for Læger eller er bladet ikke leveret korrekt, skal du derfor kontakte Bladkompagniet direkte: 
Bladkompagniets kundeservice på tlf.: 44 51 75 70 eller
maile til abs@bladkompagniet.dk (ved mails er det vigtigt at oplyse navn og adresse og at det drejer sig om Ugeskrift for Læger).

Inden du kontakter Bladkompagniet kan det være en god ide at tjekke, at vi har din korrekte adresse. Du logger ind på Min Side for at tjekke, hvilken adresse, vi har i vores medlemssystem.
 

Adresseændring til levering af Ugeskrift for Læger
Du skal ændre din adresse på Læger.dk -> Min side.

Oplever du efter en måned efter adresseændringen, at du stadig ikke modtager bladet, så skriv til os med den nye adresse her.

­Har du rettelser eller ændringer til din levering af Ugeskrift for Læger skal du logge på "Min side" på Læger.dk. Her kan du rette din adresse, tilføje en anden leveringsadresse, eller stoppe levering af det trykte Ugeskrift. Du kan altid melde levering på igen.

Opsigelse af abonnement
Se venligst under Handelsbetingelser. Her kan du læse mere om reglerne for opsigelse.
Du kan opsige dit abonnement her.
 

Login
For at læse artiklerne i Ugeskrift for Lægers arkiv skal du logge ind på Ugeskriftet.dk. For at få et login til Ugeskriftet.dk skal du være medlem af Lægeforeningen eller have et abonnement på Ugeskrift for Læger (online eller print). Du kan også købe adgang til enkeltartikler for 50 kr. pr. artikel. Du finder linket til køb af artikel i bunden af den enkelte artikel.

Hvis du er medlem af Lægeforeningen, bruger du blot samme login som på "Min side" (medlemsnummer uden d (123456) samt adgangskode). Du kan altid se dit medlemsnummer på dit medlemskort.

Abonnenter vil også modtage er "medlemsnummer" og en adgangskode.

I Danish Medical Journal kan du læse Ugeskriftets engelsksprogede, videnskabelige artikler på danmedj.dk. (kræver ikke login).

 

Glemt adgangskode
Er du allerede abonnent, kan du få tilsendt en ny adgangskode ved at trykke ”glemt adgangskode” på login-siden til Min side. Herefter vil du modtage en ny adgangskode.

­

Brug for hjælp
Har du brug for hjælp til en eller flere af ovenstående situationer, er du altid velkommen til at ringe til Lægeforeningens Medlemsservice, som sidder klar til at hjælpe og guide dig igennem på tlf.: 3544 8500.
 

­